KONTAKT CAD RITARE

Kontakta Cadtech om du söker en cad ritare för 3d ritningar, 3d modeller, hjälp med 3d design och cad ritningar.

En av de största fördelarna med ett 3d cad program är att enkelt skapa och ändra på en tänkt design eller konstruktion. Genom att det är enkelt att ta fram en ny design så kan olika alternativ jämföras och utvärderas. Ring eller mejla om du har ett cad jobb och behöver hjälp med en 3d design. Är inte din 3d modell allt för stor så kan en prototyp av din 3d design skrivas ut med en 3d skrivare.

Cadtech i Älmhult, en cad ritare med över 20 års erfarenhet inom detta område, speciellt i 3D

Fälhult Pl 1929 343 90 Älmhult

Telefon : 070-3272931

E-Post : per-erik@cadtech-almhult.se

Företaget har F-skattsedel

cad ritare

Här hittar du en cad ritare eller cad designer.

cad ritare cadritare cadritare cad ritare

Cad ritare

Är du i behov att skapa en 3d design, 3d modell kan ett alternativ vara att anlita en cad ritare eller cad designer istället för att själv investera i en cadutrustning med personal, vilket kostar en hel del pengar. För att bli en duktig cad ritare eller cad designer så måste man kontinuerligt jobba med ritningar och cadprogrammet. Ska man som cad ritare då och då ta fram cad ritningar eller 3d modeller så är det inte så lätt att bli en bra cad ritare vilket också kan vara ett skäl för företag som då och då har behov att ta fram 3d ritningar, 2d ritningar och cad ritningar att anlita en extern cad ritare. Har du cad jobb och behöver hjälp med 3d design, kontakta Cadtech för att på en prisuppgift.

Nedan bilder på 3D ritningar, 3d modeller och cad ritningar från företag som anlitat Cadtech som cadritare. Klicka på en bild för att se fler bilder och att läsa mera om kund och cad jobb.

3d design 3d design

3d design 3d design

cad ritare cad ritare

Ett företag som haft många cad jobb där Cadtech varit cad ritare är Hallabro Plast, vilka tillverkar produkter i glasfiberarmerad plast. Design och konstruktion står Hallabro Plast för. Ibland görs ett cad jobb på plats vilket kan vara en fördel när design och konstruktion måste anpassas till tillverkningen. Nedan ett cad jobb som Cadtech gjort, en redskapslåda som kan tillverkas i olika storlekar.

cad ritare cad ritare

Cadtech i Älmhult använder sig av cadprogrammet Ironcad som är ett kraftfullt program att skapa 3d ritningar och 2d ritningar med. Alla ritade objekt ritas först som en 3d ritning, 3d modell som vid önskemål görs genom automatik till 2d ritningar med önskade vyer och snitt. Cadtech har själv fungerat som cad ritare, designer och kontruktion för företages egna produkt som kan köpas i webbshoppen. Fakta och information om denna produkt hittar ni nedan genom att klicka på någon av bilderna nedan. Efter mycket om och men så blev det en 3d design som uppfyller olika saker.

barrensare odlingsbord

Företages egna produkt ovan tog sin början på datorn, där design, konstruktion och cad ritningar skapades. Via Almi som partners så utvecklades projektet vidare. Från dessa underlag kunde behövlig information lämnas till Almi, verktygstillverkare, pressgjuteri, företag som kunde tillverka en första prototyp genom en 3d skrivare samt underlag för att söka designskydd.

Har du ett cad jobb med en ide eller uppfinning på gång och behöver ha underlag vilket kan vara cad ritning, 3d ritning eller en 3d modell för att gå vidare med ditt projekt (tex. 3d ritningar för 3d skrivare) så kan Cadtech i Älmhult som cad ritare och cad designer hjälpa dig med detta. Detta gäller både företag och privatpersoner. Ett första steg kan vara att tillverka en prototyp med en 3d skrivare. Det du behöver är en 3d ritning vilket Cadtech kan hjälpa dig med. Det ritprogram som använts är Ironcad i vilket man kan rita både 3d ritningar och 2d ritningar i olika filformat till önskat användningområde. Nedan exempel på två cad jobb på 3d ritningar där Cadtech varit cad ritare, gjorda åt PR Home. Dessa filer exporteras till Step format för att kunna användas i ett dataprogram för att inreda en bostad, restaurang mm.

cad ritare cad ritare

Cad-ritare och Cad-designer

Det finns en del gratisprogram att använda då man har ett cad jobb och söker en cad ritning eller 3d ritning. Är det en enkel detalj eller layout så kan det kanske fungera att använda dessa gratisprogram. Ska du däremot ta fram en detalj för verktygstillverkning så behövs stabila 3d program för att erhålla bästa resultat. 3d ritningar behövs allt mer inom flera branscher, inte bara inom tillverkningsindustrin. Ett ökat användningsområde är till de som säljer produkter på nätet och vill att kunden ska kunna erhålla en 3d ritning för att tex. plocka ihop olika detaljer till en produkt. Kontakta Cadtech om du har ett cad jobb och behöver hjälp av en cad-ritare eller cad-designer. Nedan bilder på sidoskydd till lastbilar där Cadtech varit cad ritare som tillvekas av Hallabro Plast AB. Om du har cad jobb och söker en cad ritare eller cad designer så kontakta Cadtech.

cad designer cad designer

Hitta en cad ritare

Cadtech i Älmhult erbjuder att vara cad-ritare och cad-designer till både företag och privatpersoner hjälp att ta fram cad ritningar, 3d ritningar, bilder mm. Nedan sidor innehållande information om företaget.

HEM Om företaget Priser
Kontakt 3d ritning ritningshjälp