KONTAKT CAD RITARE

Kontakta Cadtech om du söker en cad ritare för 3d ritningar, 3d modeller, hjälp med 3d design och cad ritningar.

En av de största fördelarna med ett 3d cad program är att enkelt skapa och ändra på en tänkt design. Genom att det är enkelt att ta fram en ny design så kan olika alternativ jämföras och utvärderas. Ring eller mejla om du behöver hjälp med en 3d design. Är inte din 3d modell allt för stor så kan en prototyp av din 3d design skrivas ut med en 3d skrivare.

Cadtech i Älmhult

Fälhult Pl 1929 343 90 Älmhult

Telefon : 070-3272931

E-Post : per-erik@cadtech-almhult.se

Företaget har F-skattsedel

cadritare

cadritare cadritare cadritare

Cad ritare

Är du i behov att skapa en 3d design, 3d modell kan ett alternativ vara att anlita en cad ritare istället för att själv investera i en cadutrustning med personal, vilket kostar en hel del pengar. För att bli en duktig cad ritare så måste man kontinurligt jobba med ritningar och cadprogrammet. Ska man som cad ritare då och då ta fram cad ritningar eller 3d modeller så är det inte så lätt att bli en bra cad ritare vilket också kan vara ett skäl för företag som då och då har behov att ta fram 3d ritningar, 2d ritningar och cad ritningar att anlita en extern cad ritare. Behöver du hjälp med 3d design, kontakta Cadtech för att på en prisuppgift.

Nedan bilder på 3D ritningar, 3d modeller och cad ritningar från företag som anlitat Cadtech som cadritare. Klicka på en bild för att se fler bilder och att läsa mera om kund och uppdrag.

3d design 3d design

3d design 3d design

3d design 3d design

Cadtech i Älmhult använder sig av cadprogrammet Ironcad som är ett kraftfullt program att skapa 3d ritningar och 2d ritningar med. Alla ritade objekt ritas först som en 3d ritning, 3d modell som vid önskemål görs genom automatik till 2d ritningar med önskade vyer och snitt. Cadtech har själv fungerat som cad ritare för företages egna produkt som kan köpas i webbshoppen. Fakta och information om denna produkt hittar ni nedan genom att klicka på någon av bilderna nedan. Efter mycket om och men så blev det en 3d design som uppfyller olika saker.

barrensare odlingsbord

Hitta en cad ritare

Nedan hittar du mer om Cadtech och vilka tjänster som erbjuds

HEM Om företaget Priser
Kontakt 3d ritning ritningshjälp